EL NOSTRE RACÓ

Setmanalment ens asseurem amb tu per prendre un "cafetet virtual" i contar-nos coses. Et parlarem d'allò que ens interessa, del que ens fa somriure i del que ens lleva la son.
Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte, consulta o comentari que ens vulguis fer. Esperem ho gaudeixis

 • Inicio
  Inicio Aquí es donde puedes encontrar todas las publicaciones del blog.
 • Categorías
  Categorías Muestra una lista de categorías de este blog.
 • Etiquetas
  Etiquetas Muestra una lista de etiquetas que se han utilizado en el blog.
 • Bloggers
  Bloggers Busca a tu blogger preferido.
 • Blogs de Equipo
  Blogs de Equipo Busca tu equipo de blog preferido aquí.
 • Acceder
  Login Tu cuenta

TENDÈNCIES DONES 2015

Publicado por en en Blog
 • Tamaño de fuente: Mayor Menor
 • Visitas: 2312
 • 0 Comentarios
 • Imprimir

Ara que acaba l’any tots els mitjans ens bombardegen amb la mateixa informació, quin serà el color pantone del nou any, quin el país més visitat, quina la moda que es durà...i com a tal no podem fer altra cosa que intentar fer una recopilació dels talls i pentinats que seran tendència aquest 2015 que ja està tan a prop.

La veritat és que no hi ha molts canvis pel que fa als estils predominants els dos darrers anys.

Per aquelles que voleu un tall curt segueixen de moda els “pixies”, això sí donant-lis una volta més amb textures o ratlles al costat que possibilitin diverses opcions segons el dia i l’ocasió. I per a pentinar-los s’usarà molt l’efecte “wet”, és a dir, donar-li sensació de cabell banyat amb gomines i altres productes d’estilisme.

b2ap3_thumbnail_POST-13.jpg

Els talls bob / long bob continuen igualment vigents, segurament gràcies a la seva versatilitat i comoditat.

Les cabelleres llargues es duran, però les més extremadament llargues no. La mida que triomfarà serà la “midi”, arribant a l’alçada dels hombros com a molt. I amb serrells que continuarem veient per tot arreu.

Respecte a la manera de pentinar-lo agafarà més força encara el pel amb moviment, volum i textura, aquest efecte d’haver-te acabat de llevar del llit, que vas mig despentinada, amb ones naturals...ho veureu com “messy hair” “beach waves” “bedhead” “wavy”, etc. Per a aconseguir-lo farem talls capejats que aportin moviment o bé jugarem amb els productes que hi ha al mercat.

 b2ap3_thumbnail_POST-11.jpg

Ja no pensàvem a reivindicar les trenes i totes les seves vessants: d’espiga, d’arrel, en cascada,...

Així i tot, aquestes són només les tendències “pronosticades” per l’any vinent. Cada una de vosaltres decidirà què li fa més ganes provar o seguir portant. Pel que vulgueu, a Ixent us esperam i us desitgem un espectacular any nou!


FONTS: REVISTA TELVA, TUPELOTULOOK.COM, POPHAIRCUTS.COM, PINTEREST

0
La perruqueria pot anar més enllà de la cura de la nostra imatge externa per convertir-se en una pausa en el ritme quotidià destinada a renovar-nos tant per dins com per fora. Així és com pensem a Ixent i ho demostrem amb detalls que converteixen la visita a la perruqueria en un plaer quotidià que aconsegueix alegrar-te la vida.

Comentarios

 • No hay comentarios por el momento. Se el primero en enviar un comentario.

Deja tu comentario

Invitado Miércoles, 20 Marzo 2019