EL NOSTRE RACÓ

Setmanalment ens asseurem amb tu per prendre un "cafetet virtual" i contar-nos coses. Et parlarem d'allò que ens interessa, del que ens fa somriure i del que ens lleva la son.
Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte, consulta o comentari que ens vulguis fer. Esperem ho gaudeixis

 • Inicio
  Inicio Aquí es donde puedes encontrar todas las publicaciones del blog.
 • Categorías
  Categorías Muestra una lista de categorías de este blog.
 • Etiquetas
  Etiquetas Muestra una lista de etiquetas que se han utilizado en el blog.
 • Bloggers
  Bloggers Busca a tu blogger preferido.
 • Blogs de Equipo
  Blogs de Equipo Busca tu equipo de blog preferido aquí.
 • Acceder
  Login Tu cuenta

S'ACOSTEN LES FESTES!

Publicado por en en Blog
 • Tamaño de fuente: Mayor Menor
 • Visitas: 2373
 • 0 Comentarios
 • Imprimir

 

 

Ens trobem a menys d’un mes de les festes de Nadal, i a Ixent tenim idees perquè trobis el regal ideal per a cada persona.

 

 

L’AMIGA VIATGERA: tots tenim un amic/amiga que no sabem com cada dos per tres és de viatge, cosa que ens fa una enveja bestial ;). Doncs tenim aquest assecador de viatge que li cabrà en qualsevol maleta.

b2ap3_thumbnail_IMG_20141126_082139.jpg

 

LA PARELLA / FILLA / AMIGA QUE TRIGA HORES A ARREGLAR-SE: per a elles, les noves planxes de GHD. En pocs minuts estaran llestes i estupendes, marca la diferència.

b2ap3_thumbnail_IMG-20141121-WA0004.jpg

 

L’AMIC/AMIGA NATURAL: per a ell /ella tenim moltíssims productes. Com ja sabeu, els productes Aveda són quasi en la seva totalitat de materials reciclables, cultiu orgànic i respectuosos amb el medi ambient. Trobaràs de tot, des d’espelmes amb olor de gingebre orgànic, lliri i clau, a la infusió sense teïna.

b2ap3_thumbnail_IMG-20141121-WA0005.jpg

 

LA MARE/ PADRINA QUE NOMES TE CURA DELS ALTRES: per a ella les cremes de mans d’Aveda en tres aromes per a escollir: original, shampure i rosemary mint. Per a fer-les aturar encara que sigui cinc minuts, les seves mans ho agrairan!

b2ap3_thumbnail_10541483-1319873770-750974.jpg

 

PER LES NENES DE LA CASA QUE VOLEN SER PRINCESES: el raspall Aveda Wooden Paddle, que aconseguirà llevar tots els nusos en temps record de les seves precioses i llargues cabelleres tenint cura del seu cabell.

b2ap3_thumbnail_IMG-20141121-WA0006.jpg

 

PER A QUALSEVOL PERSONA AMB QUI VULGUIS TENIR UN DETALL: vina a veure’ns. Trobarem segur el regal especial per a ell /ella: una espelma aromàtica, un val regal de tractament i penstinat a Ixent, un val regal de maquillatge a Ixent, una línia de tractament específic pel seu tipus de cabell... Consulta’ns! I recorda que l’embolcall de regal dels productes Aveda és de fabricació totalment artesanal i dóna treball a 5500 persones al Nepal (regals que fa feliç a dues persones alhora).

Ens trobaràs al Carrer de Ses Parres número 21, o al 971843298.

 

0
La perruqueria pot anar més enllà de la cura de la nostra imatge externa per convertir-se en una pausa en el ritme quotidià destinada a renovar-nos tant per dins com per fora. Així és com pensem a Ixent i ho demostrem amb detalls que converteixen la visita a la perruqueria en un plaer quotidià que aconsegueix alegrar-te la vida.

Comentarios

 • No hay comentarios por el momento. Se el primero en enviar un comentario.

Deja tu comentario

Invitado Miércoles, 20 Marzo 2019