EL NOSTRE RACÓ

Setmanalment ens asseurem amb tu per prendre un "cafetet virtual" i contar-nos coses. Et parlarem d'allò que ens interessa, del que ens fa somriure i del que ens lleva la son.
Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte, consulta o comentari que ens vulguis fer. Esperem ho gaudeixis

 • Inicio
  Inicio Aquí es donde puedes encontrar todas las publicaciones del blog.
 • Categorías
  Categorías Muestra una lista de categorías de este blog.
 • Etiquetas
  Etiquetas Muestra una lista de etiquetas que se han utilizado en el blog.
 • Bloggers
  Bloggers Busca a tu blogger preferido.
 • Blogs de Equipo
  Blogs de Equipo Busca tu equipo de blog preferido aquí.
 • Acceder
  Login Tu cuenta

MEDI AMBIENT

Publicado por en en Blog
 • Tamaño de fuente: Mayor Menor
 • Visitas: 2443
 • 0 Comentarios
 • Imprimir

Si treballem amb els productes de la marca Aveda és sobretot pel fet que estem d’acord amb molts dels seus principis. Especialment el fet que s’empri un gran percentatge de productes naturals en la seva composició i que la gran majoria dels embalatges que utilitza Aveda són 100% reciclats i per aquells que no ho poden ser s’empra una barreja de bioplàstic (biopolyethylene derivat de la canya de sucre principalment). Per aportar el nostre petit granet de sorra cada Nadal ideam el nostre aparador mitjançant recipients reciclats i reutilitzant-los.

El 22 d’abril és el dia internacional de la Terra. A Aveda troben que un dia no és suficient i celebren el mes de la terra durant tot l’abril. Aquest mes s’aprofita per a recaptar fons destinats a la protecció de la terra i els seus pobles.

A més, no aturen de fer activitats per a promoure la cura del nostre planeta.

Al setembre, aprofitant que és el mes de la vida silvestre, han posat en marxa una iniciativa al riu Mississipí per a millorar aquesta ruta migratòria per la qual passen la meitat de les espècies de Nord Amèrica i quasi el 40% de les seves aus aquàtiques.

Aquest projecte ajuda especialment a la protecció de les aus, ja que com que els hàbitats naturals desapareixen, aquestes espècies troben un menor nombre d’aturades de descans i aliment durant la seva migració.

b2ap3_thumbnail_audubon_sora_credit-rebecca-field.jpg

Per a més informació podeu visitar :

http://conservation.audubon.org/mississippi-flyway

http://www.audubon.org/

0
La perruqueria pot anar més enllà de la cura de la nostra imatge externa per convertir-se en una pausa en el ritme quotidià destinada a renovar-nos tant per dins com per fora. Així és com pensem a Ixent i ho demostrem amb detalls que converteixen la visita a la perruqueria en un plaer quotidià que aconsegueix alegrar-te la vida.

Comentarios

 • No hay comentarios por el momento. Se el primero en enviar un comentario.

Deja tu comentario

Invitado Miércoles, 20 Marzo 2019